Peel the vegetables. Wash them well under running water. Cut into 2-3 pieces depending on size. Cut the bell pepper into cubes.
Почистите овощи. Хорошо их вымойте под проточной водой. Разрежьте на 2-3 части в зависимости от размера. Болгарский перец нарежьте кубиком.
Start cooking your diet vegetable broth. To do this, place the vegetables in a saucepan and cover with cold water. Place on high heat and wait until the water boils.
Начните варить диетический овощной бульон. Для этого поместите овощи в кастрюлю и залейте холодной водой. Поставьте на большой огонь и дождитесь, пока вода закипит.
Wait until the vegetables are boiled. To do this, reduce the heat to minimum. Add salt. It usually takes 20 minutes to cook vegetables. Turn off the stove.
Дождитесь, пока овощи разварятся. Для этого уменьшите огонь до минимального. Добавьте соль. Обычно приготовление овощей занимает 20 минут. Выключите плиту.
Serve the broth. To do this, you need to strain it through a sieve. Now you know how to make vegetable broth.
Подайте бульон. Для этого его нужно процедить через сито. Теперь вы знаете, как приготовить овощной бульон.
Even a dish like broth can be served beautifully. Pour it into a white bowl and sprinkle with dill. You can also cut out figures from bright carrots and bell peppers and put them in the broth.
Даже такое блюдо, как бульон, можно подать красиво. Перелейте его в белую миску и посыпьте укропом. Также можно вырезать из яркой моркови и болгарского перца фигурки и опустить их в бульон.