Peel onions and potatoes. Rinse the chicken eggs. Prepare the remaining ingredients.
Очистите репчатый лук и картофель. Куриные яйца ополосните. Подготовьте остальные ингредиенты.
Cut the onion into thin half rings.
Нарежьте репчатый лук тонкими полукольцами.
Grate the potatoes on a coarse grater.
Натрите картофель на крупной терке.
Blanch the tomatoes: place them in boiling water for 1 minute and then transfer them to cold water.
Бланшируйте помидоры: опустите их в кипяток на 1 минуту, а затем переложите в холодную воду.
Remove the skins from the tomatoes and cut them into semicircular slices.
Снимите кожицу с помидоров и нарежьте их полукруглыми ломтиками.
Break two chicken eggs into a deep bowl. Salt and pepper the eggs and whisk.
В глубокую миску разбейте два куриных яйца. Посолите, поперчите яйца и взболтайте венчиком.
Fry onions in vegetable oil for 5 minutes.
Обжарьте репчатый лук на растительном масле в течение 5 минут.
Add tomatoes to the pan and cook for another 3 minutes.
Добавьте в сковороду помидоры и жарьте еще 3 минуты.
Add grated potatoes. Salt and pepper the dish to taste. Mix the ingredients and fry over low heat until the potatoes are cooked.
Добавьте тертый картофель. Посолите и поперчите блюдо по вкусу. Перемешайте ингредиенты и жарьте на небольшом огне до готовности картофеля.
Pour in the chicken eggs and fry the dish until done.
Влейте куриные яйца и жарьте блюдо до готовности.
Serve mandirmak sprinkled with chopped herbs. Bon appetit!
Подайте мандирмак, посыпав рубленой зеленью. Приятного аппетита!
Additionally, bake the mandirmak in the oven for 10-15 minutes so that it gets a golden crispy crust. Also, if desired, sprinkle the mandirmak with cheese. Garnish the dish with cilantro sprigs and cherry tomatoes.
Дополнительно запеките мандирмак в духовке в течение 10-15 минут, чтобы он приобрел румяную хрустящую корочку. Также по желанию посыпьте мандирмак сыром. Украсьте блюдо веточками кинзы и помидорами черри.