Prepare all ingredients.
Приготовьте все ингредиенты.
Finely chop the garlic.
Мелко порубите чеснок.
Break the chicken eggs into a deep bowl and whisk.
В глубокую миску разбейте куриные яйца и взболтайте.
Fry the garlic in vegetable oil for 2 minutes.
Обжарьте чеснок на растительном масле 2 минуты.
Place the green beans in the pan and fry them for 5 minutes over medium heat.
Выложите в сковороду стручковую фасоль и жарьте ее 5 минут на среднем огне.
Pour in half a glass of water and simmer the beans for 3-4 minutes. When the water has evaporated, add butter and stir.
Влейте полстакана воды и тушите фасоль 3-4 минуты. Когда вода выпарится, добавьте сливочное масло и перемешайте.
Fry everything together for 2-3 minutes until done. Salt and pepper the dish to taste.
Жарьте все вместе 2-3 минуты до готовности. Посолите и поперчите блюдо по вкусу.
Sprinkle the finished dish with chopped herbs. Bon appetit!
Готовое блюдо посыпьте рубленой зеленью. Приятного аппетита!
Add fresh basil to the dish, it will add an extraordinary spicy aroma.
Добавьте в блюдо свежий базилик, он придаст необыкновенный пряный аромат.