Wash the cauliflower. If you use frozen, defrost it first. Prepare the remaining ingredients. Preheat the oven to 180°C.
Помойте цветную капусту. Если вы используете замороженную, то предварительно разморозьте ее. Подготовьте остальные ингредиенты. Разогрейте духовку до 180 °С.
Finely chop the garlic.
Мелко порубите чеснок.
Break the egg into a bowl and whisk with a whisk.
Разбейте яйцо в миску и взболтайте венчиком.
Add sour cream.
Добавьте сметану.
Add chopped garlic, herbes de Provence, salt and pepper. Stir the sauce.
Добавьте рубленый чеснок, прованские травы, соль и перец. Перемешайте соус.
Place the cauliflower in a baking dish.
Выложите цветную капусту в форму для запекания.
Pour the creamy sauce over the cabbage.
Залейте капусту сливочным соусом.
Sprinkle grated cheese on top.
Посыпьте всё сверху тертым сыром.
Place the cauliflower in the oven for 20 minutes at 180°C.
Отправьте цветную капусту в духовку на 20 минут при 180 °С.
Sprinkle the finished dish with chopped parsley. Bon appetit!
Готовое блюдо посыпьте рубленой петрушкой. Приятного аппетита!
Serve cauliflower as a side dish with meat or fish. Garnish the dish with fresh basil leaves and sprinkle with sun-dried tomato slices.
Подайте цветную капусту в качестве гарнира мясу или рыбе. Украсьте блюдо листьями свежего базилика и посыпьте кусочками вяленых томатов.