Wash the radish and cucumber. Rinse and dry iceberg lettuce, green onions and dill. Boil the chicken eggs hard and peel them.
Помойте редис и огурец. Салат айсберг, зеленый лук и укроп ополосните и просушите. Отварите куриные яйца вкрутую и почистите.
Cut the cucumber into thin slices.
Нарежьте огурец тонкими кружочками.
Cut the radishes into thin slices.
Редис нарежьте тонкими кружочками.
Chop green onions into rings.
Зеленый лук нашинкуйте колечками.
Cut boiled chicken eggs into four parts.
Вареные куриные яйца разрежьте на четыре части.
Finely chop the dill.
Мелко порубите укроп.
Tear the iceberg lettuce with your hands and place it in a deep bowl. Add cucumbers, radishes and dill. Salt and pepper the vegetables.
Порвите руками салат айсберг и переложите его в глубокую миску. Добавьте огурцы, редис и укроп. Посолите и поперчите овощи.
Season the salad with sour cream and stir.
Заправьте салат сметаной и перемешайте.
Place chicken eggs on top of the salad. Garnish the salad with green onions. Ready. Bon appetit!
Выложите сверху на салат куриные яйца. Украсьте салат зеленым луком. Готово. Приятного аппетита!
Top your salad with crispy fried onions, chips or croutons.
Посыпьте салат хрустящим жареным луком, чипсами или гренками.