Wash the bell pepper and cucumber. Peel the carrots and garlic. Remove seeds and membranes from bell peppers.
Помойте болгарский перец и огурец. Почистите морковь и чеснок. Из болгарского перца удалите семечки и перегородки.
Cut the cucumber into slices 1-2 mm thick. Then cut the plates into thin strips.
Нарежьте огурец пластинами толщиной 1-2 мм. Затем нарежьте пластины тонкой соломкой.
Cut the bell pepper into thin strips.
Нарежьте болгарский перец тонкой соломкой.
Grate the carrots on a coarse grater.
Натрите морковь на крупной терке.
Cut the green onions diagonally into thin feathers.
Зеленый лук нарежьте тонкими перышками наискосок.
Finely chop the garlic clove.
Зубчик чеснока мелко порубите.
Finely chop the dill.
Мелко порубите укроп.
Prepare the dressing. To do this, mix vegetable oil, soy sauce, balsamic vinegar, sugar and ground black pepper.
Приготовьте заправку. Для этого смешайте растительное масло, соевый соус, бальзамический уксус, сахар и черный молотый перец.
Fry the sesame seeds in a dry frying pan until golden brown.
Обжарьте кунжут на сухой сковороде до золотистого цвета.
In a deep salad bowl, combine cucumber, carrots, bell pepper, garlic and dill. Pour the dressing over the vegetables and toss to coat.
В глубоком салатнике соедините огурец, морковь, болгарский перец, чеснок и укроп. Полейте овощи заправкой и перемешайте.
Garnish the salad with onions and sesame seeds. Ready. Bon appetit!
Украсьте салат перьями лука и кунжутом. Готово. Приятного аппетита!
Place the salad in “boats” of Chinese cabbage leaves. Instead of dressing suggested in the recipe, pour nut sauce over the salad.
Выложите салат в «лодочки» из листьев пекинской капусты. Вместо заправки предложенной в рецепте, полейте салат ореховым соусом.