Place all ingredients on the table for easy preparation. Wash the apples and preheat the oven to 180 degrees.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Яблоки помойте, духовку разогрейте до 180 градусов.
Peel the apples, remove the core and cut into medium pieces.
Яблоки очистите от кожуры, вырежьте сердцевину и порежьте на средние кусочки.
Place the chopped apples in a saucepan, fill them with water and put on fire. After boiling, reduce heat to low and simmer for 5-10 minutes.
Выложите нарезанные яблоки в кастрюлю, залейте их водой и поставьте на огонь. После закипания убавьте огонь на минимум и варите 5-10 минут.
After the apples have reduced slightly, add cinnamon, honey and sugar to the pan.
После того, как яблоки немного уварятся, добавьте в кастрюлю корицу, мед и сахар.
Then puree the apples with an immersion blender until smooth. Make sure that there are no large pieces in the jam.
Затем измельчите яблоки погружным блендером до однородной массы. Следите за тем, чтобы в повидле не было крупных кусочков.
Place the apple jam in a baking dish and place it in an oven preheated to 180 degrees for 30-40 minutes.
Выложите яблочное повидло в форму для запекания и поставьте ее в заранее разогретую до 180 градусов духовку на 30-40 минут.
When serving, garnish the apple jam with thin apple slices and ground cinnamon.
При подаче украсьте яблочное повидло тонкими дольками яблока и молотой корицей.