Place all ingredients on the table for easy preparation. Wash the apples.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Яблоки помойте.
Peel the apples, remove the core and cut into medium pieces.
Яблоки очистите от кожуры, вырежьте сердцевину и порежьте на средние кусочки.
Place the chopped apples in a saucepan, fill them with water and put on fire. After boiling, reduce heat to low and simmer for 20-30 minutes.
Выложите нарезанные яблоки в кастрюлю, залейте их водой и поставьте на огонь. После закипания убавьте огонь на минимум и варите 20-30 минут.
After the apples have cooked down, add cinnamon and honey to the pan. Stir and leave on low heat for another 10 minutes.
После того, как яблоки уварятся, добавьте в кастрюлю корицу и мед. Перемешайте и оставьте на медленном огне еще на 10 минут.
Then puree the apples with an immersion blender until smooth. Make sure that there are no large pieces of apple in the jam.
Затем измельчите яблоки погружным блендером до однородной массы. Следите за тем, чтобы в повидле не было крупных кусочков яблока.
When serving, garnish the apple jam with thin apple slices and ground cinnamon.
При подаче украсьте яблочное повидло тонкими дольками яблока и молотой корицей.