Pour boiling water over the pearl barley so that it has time to swell and does not take much time to cook. And take out the remaining ingredients for the soup.
Залейте перловую крупу кипятком, чтобы она успела набухнуть и не отнимала много времени на варку. И достаньте остальные составляющие для супа.
Place any meat, such as pork, into boiling water. Add salt and black pepper to the boiling broth. Leave to simmer over low heat for about 1.5 hours.
В кипящую воду положите любое мясо, например, свинину. В кипящий бульон закиньте соль черный перец. Оставьте кипеть на медленном огне примерно на 1,5 часа.
Peel the carrots and grate them on a coarse grater.
Почистите морковь и натрите ее на крупной терке.
Peel and chop the onions.
Очистите и нарежьте репчатый лук.
Cut the pickled cucumbers into strips.
Нарежьте соленые огурцы соломкой.
Peel the garlic and grate it on a fine grater.
Чеснок очистите и натрите на мелкой терке.
Peel the potatoes and cut into cubes.
Очистите картофель и нарежьте кубиками.
Fry onions, carrots and garlic in a frying pan. Add tomato paste and stir.
Обжарьте на сковороде лук, морковь и чеснок. Добавьте томатную пасту и перемешайте.
Remove the finished meat from the broth and cut it into small pieces. Add pearl barley to the broth and cook until tender. Then add chopped potatoes to it. Cook for about 10 minutes.
Достаньте из бульона готовое мясо и нарежьте его небольшими кусочками. В бульон положите перловую крупу и варите ее до готовности. Затем добавьте к ней нарезанную картошку. Варите около 10 минут.
Add the roast, meat, pickles, tomato juice and bay leaf to the pan. Stir and leave to simmer over low heat for about 10 minutes. The tomato pickle is ready.
Добавьте в кастрюлю поджарку, мясо, соленые огурцы, томатный сок и лавровый лист. Перемешайте и оставьте томиться на медленном огне около 10 минут. Томатный рассольник готов.
Serve pickle with sour cream and fresh herbs.
Подавайте рассольник со сметаной и свежей зеленью.