Prepare all ingredients. Wash the pumpkin and orange. Peel the pumpkin and cut into medium-sized pieces. Make freshly squeezed juice from an orange. Set aside the pulp in a separate plate, and also pour the juice into a separate bowl.
Подготовьте все ингредиенты. Помойте тыкву и апельсин. Очистите тыкву и нарежьте на кусочки среднего размера. Сделайте из апельсина свежевыжатый сок. Отложите мякоть в отдельную тарелку, сок также перелейте в отдельную посуду.
Place the chopped pumpkin pieces in a saucepan or deep saucepan.
Положите нарезанные кусочки тыквы в сотейник или в глубокую кастрюлю.
Add sugar.
Добавьте сахар.
Place over medium heat and cook until the pumpkin softens.
Поставьте на средний огонь и варите до размягчения тыквы.
Add the orange pulp to the jam.
Добавьте мякоть апельсина в повидло.
Add orange juice.
Добавьте апельсиновый сок.
Mix the ingredients well and cook for another 20 minutes.
Хорошо перемешайте ингредиенты и варите еще 20 минут.
Transfer the jam from the pan into a special bowl. Serve with tea as a sweet addition! Bon appetit!
Переложите повидло из кастрюли в специальную посуду. Подавайте к чаю в качестве сладкого дополнения! Приятного аппетита!