Rinse the meat and pat dry with a paper towel. Wash the tomatoes, let dry and cut into half rings. Cut the cheese into thin slices.
Промойте мясо и промокните бумажным полотенцем. Помидоры промойте, дайте просохнуть и нарежьте полукольцами. Сыр порежьте на тонкие слайсы.
Prepare the chicken fillet. Using a knife, make 4-5 deep transverse cuts the size of the cheese slices, without cutting through. Add salt and pepper.
Подготовьте куриное филе. Ножом сделайте 4-5 глубоких поперечных надреза по размеру слайсов сыра, не прорезая насквозь. Добавьте соль с перцем.
Add the filling to the meat. Insert a piece of tomato and a slice of cheese into each cut. Brush the fillets with olive oil.
Добавьте начинку к мясу. В каждый надрез вставьте кусочек помидора и ломтик сыра. Смажьте филе оливковым маслом.
Bake the meat in the oven. Preheat the oven to 180 degrees. Grease a baking sheet with olive oil. Transfer the chicken to a baking sheet and bake for 35-40 minutes. Serve the hot dish to the table.
Запеките мясо в духовке. Разогрейте духовку до 180 градусов. Смажьте противень оливковым маслом. Переложите курицу на противень и запекайте 35-40 минут. Горячее блюдо подавайте к столу.
Cut the hot fillet with cheese and place on serving plates, sprinkle with chopped green onions.
Горячее филе с сыром разрежьте и разложите на порционные тарелки, посыпьте измельченным зеленым луком.