Wash the rice and soak it in a little water. Thaw the Mexican mixture at room temperature without removing it from the bag. Wash the lettuce leaves and cilantro, divide it into small sprigs. Wash the bell pepper, remove the core and cut into thin longitudinal strips. Prepare a frying pan for stewing. It is most convenient to cook crumbly vegetable mixtures with rice in a deep wok or cauldron for pilaf.
Вымойте рис и замочите его в небольшом количестве воды. Разморозьте мексиканскую смесь при комнатной температуре, не вынимая из пакета. Промойте листья салата и зелень кинзы, разделите ее на небольшие веточки. Вымойте сладкий перец, удалите сердцевину и разрежьте на тонкие продольные полоски. Подготовьте сковороду для тушения. Удобнее всего готовить рассыпчатые овощные смеси с рисом в глубокой сковороде-вок или сковороде-казане для плова.
Prepare the rice. Heat vegetable oil in a frying pan and add rice to it. Fry the rice in a frying pan over high heat, stirring occasionally, for about 5-7 minutes. Boil water and pour it over the rice. Add salt and curry spice mixture, reduce heat and simmer, stirring occasionally, for 10-15 minutes until the rice absorbs moisture.
Приготовьте рис. Разогрейте на сковороде растительное масло и засыпьте в нее рис. Обжарьте рис на сковороде при сильном огне, помешивая, около 5-7 минут. Вскипятите воду и залейте ею рис. Добавьте соль, смесь пряностей «карри», уменьшите огонь и тушите, периодически размешивая, 10-15 минут до впитывания рисом влаги.
Add the Mexican mixture to the pan. Stir the mixture into the rice and fry over high heat for 3-4 minutes. If necessary, add oil and pour another 2-3 tablespoons into the mixture. water. Reduce heat and simmer covered for 5 minutes. Pour cream into the rice with the Mexican mixture, stir, keep covered for about 2 minutes and remove from heat.
Добавьте в сковороду мексиканскую смесь. Перемешайте смесь с рисом и обжарьте на сильном огне 3-4 минуты. При необходимости добавьте масла и влейте в смесь еще 2-3 ст.л. воды. Убавьте огонь и потушите под крышкой 5 минут. Влейте в рис с мексиканской смесью сливки, перемешайте, подержите около 2 минут под крышкой и снимите с огня.
Create the atmosphere of an Indian restaurant at home, saturated with the aroma of spices! Arrange the lettuce leaves on a ceramic platter and top them with heaped rice and Mexican curry mixture. Garnish with chili pepper halves and cilantro sprigs.
Создайте дома атмосферу индийского ресторана, пропитанного ароматом специй! Разложите на керамическом блюде листья салата и выложите на них горкой рис с мексиканской смесью и карри. Украсьте половинками чили-перца и веточками кинзы.