Peel the onion and chop finely. Rinse the chicken fillet and cut into small pieces across the grain, so the meat will retain its juiciness. Prepare a baking dish with a diameter of 18 cm. Rinse the champignons a little and cut into thin slices. Grate the cheese on a coarse grater. Preheat the oven to 180 degrees. Thaw the broccoli on the bottom shelf of the refrigerator or, if using fresh, boil it in boiling water for 3-5 minutes.
Лук очистите и мелко порубите. Куриное филе промойте и нарежьте небольшими кусочками поперек волокон, так мясо сохранит свою сочность. Подготовьте форму для выпекания диаметром 18 см. Шампиньоны немного сполосните и нарежьте тонкими пластинами. Сыр натрите на крупной терке. Разогрейте духовку до 180 градусов. Разморозьте на нижней полке холодильника брокколи или, если используете свежую, отварите в кипящей воде в течение 3-5 минут.
Start preparing the dough for the broccoli quiche. Break an egg into a bowl, add olive oil and salt. Add fine-grained cottage cheese. Using a fork, mash the dough ingredients into a homogeneous mass. Add corn and oatmeal. Stir the dough. Next, focus on the consistency: you should get a soft, but not sticky mass. If necessary, add additional flour.
Приступите к приготовлению теста для пп киша с брокколи. В миску разбейте яйцо, добавьте оливковое масло и соль. Всыпьте мелкозернистый творог. Вилкой разотрите компоненты для теста в однородную массу. Всыпьте кукурузную и овсяную муку. Перемешайте тесто. Далее ориентируйтесь на консистенцию: должна получиться мягкая, но не липкая масса. Если необходимо, введите дополнительную порцию муки.
Make a sand basket for chicken quiche. Place the dough into a baking pan. Spread in an even layer over the bottom, leaving sides 2-3 cm high. Make punctures throughout the entire area with a fork. Place the pan in the refrigerator while preparing the filling. This will take about 30 minutes.
Сделайте песочную корзину для пп киша с курицей. Выложите тесто в форму для выпечки. Распределите ровным слоем по дну, оставляя борта высотой 2-3 см. По всей площади сделайте проколы вилкой. Поместите форму в холодильник на время приготовления начинки. Это займет около 30 минут.
Fry the ingredients for the filling. Heat a frying pan with a little oil and fry the onion until golden brown, about 5-7 minutes. Add broccoli and cook for about 5 minutes. Next, add chicken fillet to the vegetables. Stirring, fry until the meat pieces turn white on all sides. Add champignons to the half-cooked chicken and, stirring occasionally, cook until the moisture has completely evaporated. Salt and add pepper.
Обжарьте продукты для начинки. Разогрейте сковороду с небольшим количеством масла и обжарьте на ней лук до золотистого цвета, приблизительно 5-7 минут. Выложите брокколи и жарьте приблизительно 5 минут. Далее добавьте к овощам куриное филе. Помешивая, обжарьте до побеления мясных кусочков со всех сторон. Выложите к полуготовой курице шампиньоны и, периодически помешивая, готовьте до полного выпаривания влаги. Посолите и добавьте перец.
Prepare the filling for the quiche with mushrooms. Beat the egg and pour the yogurt into it, stir. Add grated cheese. Lightly salt and add ground pepper.
Приготовьте заливку для пп киша с грибами. Взбейте яйцо и влейте в него йогурт, перемешайте. Добавьте натертый сыр. Слегка посолите и добавьте молотый перец.
Place the quiche filling in a sand basket. Remove the mold with the flour base from the refrigerator and place in a preheated oven at 180 degrees for 10 minutes. Then place the filling on the dried dough, distributing it evenly over the entire area. Pour the yogurt mixture over the filling. Place the quiche with chicken and mushrooms in the oven. Bake at 180 degrees for 15-20 minutes.
Выложите начинку для киша в песочную корзину. Форму с мучной основой достаньте из холодильника и поставьте в разогретую духовку до 180 градусов духовку на 10 минут. Затем на подсушенное тесто положите начинку, распределяя равномерно по всей площади. Вылейте на начинку йогуртовую смесь. Отправьте пп киш с курицей и грибами в духовку. Выпекайте при температуре 180 градусов 15-20 минут.
Let the finished quiche cool for about 10 minutes, remove from the mold and cut into portions. Serve with green salad and low-fat sour cream.
Готовому пп кишу дайте остыть минут 10, достаньте из формы и нарежьте на порционные кусочки. Подавайте с зеленым салатом и нежирной сметаной.