Peel the onion, rinse the eggs and liver. Conveniently place the products you need on your desktop. Wash the greens for serving, dry on paper towels and finely chop. Prepare a blender or meat grinder.
Почистите лук, промойте яйца и печень. Удобно расположите на рабочем столе нужные продукты. Зелень для подачи вымойте, обсушите на бумажных полотенцах и мелко нарежьте. Приготовьте блендер или мясорубку.
Prepare liver dough. Cut the liver into small pieces, chop the onion. Using a blender or meat grinder, turn the onions and liver into a puree and place it in a deep container. Add eggs, milk, salt and pepper. Stir until smooth, add flour and stir again. Let the dough rest for 15 minutes.
Подготовьте печеночное тесто. Нарежьте печень на небольшие кусочки, лук измельчите. При помощи блендера или мясорубки превратите лук и печень в пюре, выложите его в глубокую емкость. Добавьте яйца, молоко, соль и перец. Перемешайте до однородной консистенции, добавьте муку и перемешайте снова. Дайте тесту постоять 15 минут.
Fry the pancakes. Heat a frying pan with oil. Then spread the dough at the rate of 1.5 tbsp. l. for 1 piece Fry the pancakes over medium heat on both sides for about 5 minutes.
Пожарьте оладьи. Разогрейте сковороду с маслом. Затем выкладывайте тесто в расчете 1,5 ст. л. на 1 шт. Жарьте оладушки на среднем огне с обеих сторон около 5 минут.
Serve turkey liver pancakes with boiled potatoes and fresh herbs.
Печеночные оладьи из печени индейки подайте с отварным картофелем и свежей зеленью.