Soak the chickpeas overnight for 10-12 hours in cold water, then rinse thoroughly. Peel the garlic and grate it on a fine grater.
Нут замочите на ночь на 10-12 часов в холодной воде, затем тщательно промойте. Очистите чеснок от шелухи, натрите его на мелкой терке.
Boil the chickpeas. Place the soaked chickpeas in salted water and cook for 1 hour, then drain the water. Grind the peas into a puree, add garlic, salt, pepper and stir.
Отварите нут. В подсоленную воду насыпьте размоченный нут и варите 1 час, затем воду слейте воду. Горох измельчите в пюре, добавьте чеснок, соль, перец и перемешайте.
Fry the chickpea cutlets. Place breadcrumbs on a plate. Form round patties by hand and roll them in breadcrumbs. In a hot frying pan with added vegetable oil, fry the cutlets for 4-5 minutes on each side.
Пожарьте нутовые котлеты. Насыпьте в тарелку панировочные сухари. Вручную сформируйте круглые котлеты, обваляйте их в сухарях. На горячей сковороде с добавлением растительного масла обжарьте котлеты по 4-5 минут с каждой стороны.
Hot chickpea cutlets are very similar to meat cutlets, so they go well with mashed potatoes. Boil the potatoes in salted water, puree and season with butter.
Горячие котлетки из нута очень напоминают мясные, поэтому хорошо сочетаются с картофельным пюре. Отварите картофель в подсоленной воде, потолките в пюре и заправьте сливочным маслом.