Conveniently place the products you need on your desktop. Wash and dry the cucumber, tomato, bell pepper, and lettuce. Peel the onions and garlic. Chop the garlic or pass through a press. Remove the seeds and internal membranes from the bell pepper.
Удобно расположите на рабочем столе нужные продукты. Вымойте и обсушите огурец, помидор, болгарский перец, листья салата. Почистите репчатый лук, чеснок. Чеснок измельчите или пропустите через пресс.У болгарского перца удалите семена и внутренние перегородки.
Chop ingredients for salad. Slice the cucumber and tomato into thin slices. Cut the onions into rings, cut the bell pepper into strips. Tear the lettuce leaves.
Измельчите продукты для салата. Нарежьте тонкими слайсами огурец и помидор. Порежьте кольцами репчатый лук, болгарский перец нарежьте саломкой. Порвите листья салата.
Prepare the dressing. Place the garlic and half the lemon in a bowl. Add olive oil, soy sauce, wasabi. Mix well and let the sauce sit for 10 minutes.
Приготовьте заправку. Выложите в миску чеснок и половину лимона. Добавьте оливковое масло, соевый соус, васаби. Хорошо перемешайте и дайте соусу настояться 10 минут.
Assemble the salad. Place trout slices, cucumber, tomato, lettuce, onion and bell pepper in a deep container. Top with dressing. Cover the top with a second bowl and shake well several times.
Соберите салат. Выложите в глубокую емкость ломтики форели, огурец, помидор, листья салата, репчатый лук и болгарский перец. Полейте заправкой. Накройте сверху второй миской и хорошо встряхните несколько раз.
Serve the trout salad with sesame seeds sprinkled on top.
Подавайте салат с форелью, присыпав сверху семенами кунжута.