Wash the greens, dry with paper towels and finely chop. Rinse the eggs and dry them with paper towels. Prepare a baking sheet. Preheat the oven to 180 degrees.
Зелень вымойте, обсушите бумажными салфетками и мелко нарежьте. Куриные яйца промойте и вытрите насухо бумажными полотенцами. Приготовьте противень. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Make an omelette base with red fish and cheese. Beat the eggs in a large bowl. Cut the trout into 1cm thick slices and add to the eggs along with the cream cheese, green onions and dill. Sprinkle with salt and pepper and mix well.
Сделайте основу для омлета с красной рыбой и сыром. Взбейте яйца в большой миске. Нарежьте форель ломтиками толщиной 1 см и добавьте к яйцам вместе со сливочным сыром, зеленым луком и укропом. Посыпьте солью и перцем, хорошо перемешайте.
Fry an omelette with green onions and red fish in a frying pan. Place a frying pan over medium heat and melt the butter in it. Pour in the egg mixture and cook for 4 minutes, covered.
Пожарьте омлет с зеленым луком и красной рыбой на сковороде. Поставьте сковороду на средний огонь и растопите в ней масло. Влейте яичную смесь и готовьте в течение 4 минут под крышкой.
Place the omelette with red fish on serving plates and garnish with dill sprigs.
Разложите омлет с красной рыбой на порционные тарелки и украсьте веточками укропа.