Remove the eggs from the refrigerator in advance to allow them to come to room temperature. Rinse each egg under running water and wipe dry. Then boil in salted water. Wash the arugula and spinach, place them on a paper towel, and pat dry so that the leaves do not absorb too much moisture and wilt. Then tear it with your hands. Wash the avocado and cucumber, peel it. Cut tomatoes and capers in half, avocado and cucumber into cubes. Cut the salmon into strips.
Заранее достаньте яйца из холодильника, чтобы они нагрелись до комнатной температуры. Каждое яйцо промойте под проточной водой и насухо вытрите. Затем отварите в подсоленой воде. Рукколу и шпинат вымойте, выложите их на бумажное полотенце, промокните, чтобы листья не впитали слишком много влаги и не завяли. Затем порвите руками. Авокадо, огурец вымойте, очистите от кожуры. Помидоры и каперсы разрежьте пополам, авокадо и огурец — кубиками. Семгу нарежьте полосками.
Peel the eggs cooled in cool water and cut into slices or circles.
Охлажденные в прохладной воде яйца почистите и порежьте дольками или кружками.
Prepare the dressing. To do this, mix Dijon mustard, capers, olive oil in a bowl and squeeze the juice from the lemon. Mix thoroughly.
Приготовьте заправку. Для этого в миске смешайте дижонскую горчицу, каперсы, оливковое масло и выжмите сок из лимона. Тщательно перемешайте.
Start assembling the salad. Place greens, chopped cucumber, tomatoes and avocado on a plate. Then lay out the salmon strips. Place eggs on top. Pour dressing over salad.
Приступите к сборке салата. На тарелку выложите зелень, нарезанный огурец, помидоры и авокадо. Затем выложите полоски семги. Сверху положите яйца. Полейте салат заправкой.
Serve the dish immediately after cooking. Garnish the egg and salmon salad with sesame seeds.
Подавайте блюдо сразу после приготовления. Украсьте салат из яйца с семгой зернышками кунжута.