Remove the sardines and olives from the jar to dry slightly. Cool the water and oil, peel the onions and garlic, wash the tomatoes. Remove the skin from the tomatoes, cut them into cubes, like the onion, and chop the garlic. Grate the cheese on a fine grater. Wash the greens for serving, dry on paper towels and finely chop. Prepare a heat-resistant form.
Достаньте сардины и маслины из банки, чтобы они немного просохли. Остудите воду и масло, почистите лук и чеснок, вымойте помидоры. Снимите кожицу с помидоров, нарежьте их, как и лук, кубиками, чеснок измельчите. Натрите на мелкой терке сыр. Зелень для подачи вымойте, обсушите на бумажных полотенцах и мелко нарежьте. Приготовьте жаропрочную форму.
Prepare the quiche dough. Pour the flour into a deep container, grate the butter there, add water and knead the dough. Form it into a ball, cover with a towel and let stand in the refrigerator for 60 minutes. Then turn on the oven at 200 degrees, roll out the dough into a baking dish and place it in the oven for 15 minutes.
Приготовьте тесто для киша. Муку насыпьте в глубокую емкость, натрите туда же масло, добавьте воду и замесите тесто. Слепите из него шар, накройте полотенцем и дайте постоять в холодильнике 60 минут. Затем включите духовку на 200 градусов, раскатайте тесто по форме для выпечки и отправьте его в духовку на 15 минут.
Prepare the filling. Fry tomatoes, onions and garlic in vegetable oil for 5-7 minutes until golden brown and remove from heat. In a separate container, beat the eggs, add the sardines and mash the fish into small pieces, add salt and pepper. Add the roasted vegetables and mix thoroughly.
Приготовьте начинку. Обжарьте помидоры, лук и чеснок на растительном масле 5-7 минут до золотистого цвета и снимите с плиты. В отдельной емкости взбейте яйца, добавьте сардины и разомните рыбу на небольшие кусочки, посолите и поперчите. Добавьте овощную обжарку и тщательно перемешайте.
Bake a pie. Turn the oven on 180 degrees. Transfer the filling to the dough, add olives, grated cheese and distribute it evenly over the surface. Bake the quiche for 30-40 minutes.
Испеките пирог. Включите духовку на 180 градусов. Переложите начинку в тесто, добавьте маслины, тертый сыр и равномерно распределите его по поверхности. Выпекайте киш в течение 30-40 минут.
Serve the sardine and olive quiche with fresh herbs, which will add piquancy and highlight the aroma of the fish.
Подавайте киш с сардиной и маслинами со свежей зеленью, которая придаст ему пикантность и оттенит аромат рыбы.