To prepare to make this simple blueberry pie, remove all ingredients from the refrigerator (except the butter for the pastry) in advance to allow them to come to room temperature. Rub the cottage cheese through a sieve. If fresh berries are used for the cottage cheese and blueberry pie, rinse them under running water. If frozen, defrost it in advance. Dry the blueberries and sprinkle with flour. Prepare a blender, parchment paper and baking dish. Preheat the oven to 180 degrees.
Чтобы подготовиться к приготовлению простого пирога с голубикой, заранее достаньте все продукты из холодильника (кроме сливочного масла для теста), чтобы они согрелись до комнатной температуры. Творог протрите через сито. Если для пирога с творогом и голубикой используются свежие ягоды, то промойте их под проточной водой. Если замороженные, то заранее разморозьте ее. Голубику обсушите и посыпьте мукой. Приготовьте блендер, пергамент и форму для выпечки. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Prepare the dough. To prepare the blueberry pie dough, combine the egg and sugar in a bowl and whisk until the sugar dissolves. Add cold butter to the flour and grind until crumbly. Combine the flour and butter crumbs with the beaten egg and knead into a soft, elastic dough. Cover the dough with cling film and refrigerate for 30 minutes.
Приготовьте тесто. Чтобы приготовить тесто для пирога с голубикой, соедините в емкости яйцо и сахар, взбейте до растворения сахара. В муку добавьте холодное сливочное масло и перетрите до состояния крошки. Соедините крошку из муки и масла со взбитым яйцом и замесите мягкое эластичное тесто. Накройте тесто пищевой пленкой и уберите в холодильник на 30 минут.
Prepare the filling. To prepare the curd filling, combine cottage cheese, soft butter, eggs, flour and vanilla sugar in a container or blender. Mix or beat everything well. You should get a homogeneous and fairly liquid mass.
Приготовьте начинку. Для приготовления творожной начинки в емкости или блендере соедините творог, мягкое сливочное масло, яйца, муку и ванильный сахар. Все хорошо перемешайте или взбейте. Должна получиться однородная и довольно жидкая масса.
Prepare the filling. In a blender, combine eggs, 100 g of sugar and sour cream, beat until smooth.
Приготовьте заливку. В блендере соедините яйца, 100 г сахара и сметану, взбейте до однородности.
Form a pie. Line a baking pan with parchment. Spread the shortbread dough over the bottom and sides and form high sides. Place the curd mixture on the dough and smooth it out. Place blueberries on top of the curd mass and sprinkle 2 tbsp on the berries. Sahara. Pour sour cream filling over blueberries.
Сформируйте пирог. Форму для выпечки застелите пергаментом. По дну и боковым сторонам распределите песочное тесто и сформируйте высокие бортики. На тесто выложите творожную массу и разровняйте. Сверху на творожную массу выложите голубику и посыпьте ягоды 2 ст.л. сахара. На ягоды голубики вылейте сметанную заливку.
Bake a pie. Place the pie with cottage cheese and blueberries in a preheated oven and bake at 180 degrees for about 50 minutes. Cool the finished cake without removing it from the mold. Then transfer it to a plate.
Испеките пирог. Отправьте пирог с творогом и голубикой в разогретую духовку и выпекайте при температуре 180 градусов около 50 минут. Готовый пирог остудите, не вынимая из формы. Затем переложите его на блюдо.
Blueberry pie is a recipe that will allow healthy eating enthusiasts to indulge in some baking. Thanks to blueberries and cottage cheese, the dessert becomes much healthier than all other baked goods. It will be even tastier if you serve the cooled blueberry cheesecake with scoops of ice cream. Fresh flowers, which can be placed on a plate next to the pie, will make the presentation more impressive.
Пирог с голубикой — рецепт, который позволит сторонникам правильного питания побаловать себя выпечкой. Благодаря ягодам голубики и творогу десерт становится гораздо полезнее, чем вся остальная сдоба. Будет еще вкуснее, если подать остывший творожный пирог с голубикой с шариками мороженого. Более эффектной подачу сделают свежие цветы, которые можно уложить на блюдо рядом с пирогом.