Rinse the eggs and dry with a paper towel. During cooking you will need a double boiler or slow cooker. Grate the cheese. Separate the yolks from the whites.
Промойте яйца, просушите бумажным полотенцем. В ходе приготовления потребуется пароварка или мультиварка. Натрите сыр на терке. Отделите желтки от белков.
Using a whisk, beat the egg whites until light foam forms. Add minimal salt. Pour in the milk and whip the foam again.
С помощью венчика взбейте белки до легкой пены. Минимально посолите. Влейте молоко и взбейте пену еще раз.
Steam the omelette. Prepare a steamer or slow cooker. Scoop the egg mixture into the mold. Do not fill the pan all the way to the top, as the omelette will rise as it cooks. Fill the steamer with water. Set a wire rack and place the pan with the egg white mixture on it. Cover the steamer with a lid. Cook for 15 minutes. Place the omelette on a plate and sprinkle with grated cheese.
Приготовьте омлет на пару. Подготовьте пароварку или мультиварка. Наберите яичную смесь в форму. Наполняйте форму не до самого верха, так как омлет станет выше в ходе приготовления. Наберите воду в пароварку. Установите решетку, на нее поставьте форму с белковой смесью. Накройте пароварку крышкой. Готовьте 15 минут. Омлет выложите на тарелку, посыпьте тертым сыром.
Sprinkle the white omelette with finely chopped green onions.
Белковый омлет посыпьте мелко нарезанным зеленым луком.