Heat the milk to 40 C. Prepare a yogurt maker.
Подогрейте молоко до 40 С. Приготовьте йогуртницу.
Prepare the starter. Add the starter to ½ cup of warm milk and mix thoroughly. Distribute the mixture into jars. Add the remaining milk, adding a little to the edge, cover the jars with lids. Place them in the yogurt maker.
Приготовьте закваску. Добавьте в ½ стакана тёплого молока закваску, тщательно перемешайте. Распределите смесь по баночкам. Добавьте оставшееся молоко, немного недоливая до края, накройте баночки крышками. Поставьте их в йогуртницу.
Make yogurt. Start the yogurt maker according to the instructions included with the device. After turning off the appliance, place the prepared yogurt in the refrigerator.
Сделайте йогурт. Запустите йогуртницу в работу согласно инструкции, прилагающейся к прибору. После отключения прибора поставьте готовый йогурт в холодильник.
Sprinkle grated milk chocolate over the yogurt and garnish with fresh raspberries.
Посыпьте йогурт тёртым молочным шоколадом и украсьте свежей малиной.