Rinse the spinach quickly with cool water and remove any tough stems. Then soak the leaves in boiling water for 2-3 minutes. Grate the cheese on a coarse grater.
Шпинат быстро ополосните прохладной водой и удалите жесткие стебли, если они есть. Затем размочите листья в кипятке 2-3 минуты. Сыр натрите на крупной терке.
Prepare the eggs for frying. Beat the eggs with a fork or whisk. Stir in 5 tablespoons of milk. Add salt and chopped nutmeg.
Подготовьте яйца к обжарке. Взбейте яйца с помощью вилки или венчика. Примешайте 5 столовых ложек молока. Добавьте соль и измельченный мускатный орех.
Start preparing the omelet. Melt butter in a frying pan. Add spinach leaves and simmer for 2-3 minutes. Pour beaten eggs on top and sprinkle with grated cheese. Cook over medium heat until the fried side has a firm, golden crust. Then the omelette will need to be carefully turned over. Once both sides are cooked, place on a plate.
Приступите к приготовлению омлета. На сковороде растопите сливочное масло. Выложите листья шпината и тушите их в течение 2-3 минут. Сверху влейте взбитые яйца и посыпьте тертым сыром. Готовьте на среднем огне до тех пор, когда его прожариваемая сторона обретет твердую, золотистую корочку. Затем омлет нужно будет аккуратно перевернуть. Прожарив обе стороны, выложите на тарелку.
Serve the finished spinach omelette hot, garnished with fresh spinach leaves.
Готовый омлет со шпинатом подавайте горячим, украсив свежими листьями шпината.