Wash the vegetables, peel the onions, carrots and garlic. Cut the onion into large pieces, grate the carrots on a coarse grater, finely chop the garlic. Prepare a saucepan and blender.
Вымойте овощи, очистите лук, морковь и чеснок. Лук порежьте на крупные кусочки, морковь натрите на крупной терке, мелко нарежьте чеснок. Приготовьте кастрюлю и блендер.
Prepare cream soup. Place onions and carrots in a saucepan. Fill about 2/3 with water, 20 minutes after the water boils, add broccoli, cook for 20 minutes. Then pour the cream into the pan, add finely chopped garlic, salt and pepper. Cover with a lid. Grind the finished soup in a blender.
Приготовьте крем-суп. Лук и морковь отправьте в кастрюлю. Залейте водой примерно на 2/3, через 20 минут после закипания воды добавьте брокколи, варите 20 минут. Затем влейте в кастрюлю сливки, добавьте мелко нарезанный чеснок, соль и перец. Накройте крышкой. Готовый суп измельчите в блендере.
Pour the finished soup into a deep plate and garnish with croutons.
Готовый суп налейте в глубокую тарелку и украсьте гренками.