Prepare your food. Remove milk and eggs from the refrigerator in advance so that they are at room temperature when cooking.
Подготовьте продукты. Заранее достаньте молоко и яйца из холодильника, чтобы к моменту готовки они были комнатной температуры.
Start preparing the dough for thin pancakes. Mix eggs with half a glass of milk. Add flour to the dough and stir to break up any lumps. Add salt and sugar.
Начните готовить тесто для тонких блинов. Смешайте яйца с половиной стакана молока. Всыпьте в тесто муку, перемешивайте так, чтобы разбить комочки. Добавьте соль и сахар.
Add the remaining milk to the dough, mix again, add water, continuing to beat the dough. When the mass becomes homogeneous, add vegetable oil and mix again.
Добавьте в тесто оставшееся молоко, снова перемешайте, добавьте воду, продолжая взбивать тесто. Когда масса станет однородной, добавьте растительное масло и снова перемешайте.
Melt a frying pan with vegetable oil. Pour the dough into the middle and spread it over the surface. Bake pancakes for 30 seconds on each side.
Растопите сковороду с растительным маслом. Налейте на середину тесто и распределите его по поверхности. Выпекайте блины по 30 секунд с каждой стороны.
When all the pancakes are ready, serve them on the table in a stack. If desired, each pancake can be greased with butter. Bon appetit!
Когда все блинчики будут готовы, подайте их на стол выложенной стопочкой. По желанию каждый блин можно смазать сливочным маслом. Приятного аппетита!