Conveniently place the products you need on your desktop. Wash and peel the onions and garlic. Cut the bacon into squares, chop the ribs, cut the onion into small cubes. Chop the garlic.
Удобно расположите на рабочем столе нужные продукты. Вымойте и очистите лук и чеснок. Бекон нарежьте квадратиками, ребрышки измельчите, лук нарежьте небольшими кубиками. Порубите чеснок.
Prepare the meat and vegetables. In a saucepan, cook ribs, bacon and onion, stirring occasionally, over medium heat until golden brown.
Приготовьте мясо и овощи. В кастрюле обжарьте ребрышки, бекон и лук, периодически помешивая, на среднем огне до золотисто-коричневого цвета.
Add the remaining ingredients and finish cooking. Add tomato puree and water to the pan and stir. When the liquid in the pan begins to simmer, add finely chopped garlic, pepper, oregano and chickpeas. Stir and cook for another 10 minutes over low heat.
Добавьте оставшиеся продукты и завершите приготовление. Добавьте в кастрюлю томатное пюре, воду, перемешайте. Когда жидкость в кастрюле начнет медленно кипеть, добавьте мелко нарубленный чеснок, перец, орегано и нут. Перемешайте и варите еще 10 минут на медленном огне.
Garnish the finished soup with finely chopped fresh herbs and serve it with a crispy baguette.
Готовый суп украсьте мелко нарезанной свежей зеленью и подайте его с хрустящим багетом.