Prepare ingredients for chickpea puree. Soak the beans in cold water for 6-8 hours. There should be 2-3 fingers more water than chickpeas. Melt the butter. Finely chop the greens. Tip: It’s best to soak the chickpeas overnight so that you can easily prepare a delicious puree the next day.
Подготовьте продукты для пюре из нута. Замочите бобы в холодной воде на 6-8 часов. Воды должно быть на 2-3 пальца больше, чем нута. Растопите сливочное масло. Порубите мелко зелень. Совет: Удобнее всего замачивать нут на ночь, чтобы на следующий день можно было без проблем приготовить вкусное пюре.
Prepare chickpea puree. Place the swollen chickpeas in a saucepan and add water at the rate of 1 part peas to 2 parts water. Add salt and cook for 1-1.5 hours. Drain the water from the cooked chickpeas. Place the chickpeas in a bowl and puree with a blender. Add butter, cream and blend the beans again.
Приготовьте пюре из нута. Разбухший нут переложите в кастрюлю, залейте водой из расчета 1 часть гороха на 2 части воды. Посолите и варите 1-1,5 часа. С готового нута слейте воду. Переложите нут в чашу, блендером измельчите до пюрообразного состояния. Добавьте сливочное масло, сливки и снова взбейте бобы блендером.
Before serving, sprinkle the delicious chickpea puree with ground paprika and dill and onion.
Перед подачей вкусное пюре из нута посыпьте молотой паприкой и зеленью укропа, лука.