Prepare ingredients for chickpeas with chicken and vegetables. Pour cold water over the chickpeas and leave for 4-5 hours. After this, dry it. Wash the vegetables. Grate the carrots on a coarse grater. Cut the pepper and zucchini into strips. Cut the chicken breast into medium pieces. Tip: Young zucchini can be cut with the peel, as it is thin and soft.
Подготовьте продукты для нута с курицей и овощами. Залейте нут холодной водой и оставьте на 4-5 часов. После этого обсушите. Помойте овощи. Морковь натрите на крупной терке. Перец и кабачок нарежьте полосками. Куриную грудку нарежьте на средние кусочки. Совет: Молодые кабачки можно резать вместе с кожурой, так как она тонкая и мягкая.
Prepare the chickpeas. Boil the chickpeas for 40-50 minutes over medium heat. Add a little salt. In a frying pan in vegetable oil, fry the chicken breast for 3-4 minutes. Add carrots, bell peppers, zucchini, cumin, coriander and paprika, and add soy sauce. Add a little salt. Simmer, stirring, for 7-10 minutes over medium heat. Pour chickpeas into the pan with vegetables, pour in tomato juice. Stir. Simmer for another 15-20 minutes over low heat.
Приготовьте нут. Отварите нут 40-50 минут на среднем огне. Немного посолите. На сковороде на растительном масле обжарьте куриную грудку 3-4 минуты. Добавьте морковь, болгарский перец, кабачок, зиру, кориандр и паприку, влейте соевый соус. Немного посолите. Тушите, помешивая, 7-10 минут на среднем огне. Всыпьте в сковороду с овощами нут, влейте томатный сок. Перемешайте. Тушите еще 15-20 минут на слабом огне.
Serve chickpeas with chicken breast with a light vegetable salad.
Подавайте нут с куриной грудкой с легким овощным салатом.