Conveniently place the products you need on your desktop. Soak the chickpeas overnight for 10-12 hours in cold water, then rinse and lightly dry on paper towels.
Удобно расположите на рабочем столе нужные продукты. Нут замочите на ночь на 10-12 часов в холодной воде, затем промойте и слегка обсушите на бумажных полотенцах.
Fry the chickpeas. Heat a frying pan, pour in vegetable oil and fry the chickpeas for 20 minutes. Stir constantly.
Обжарьте нут. Разогрейте сковороду, налейте растительное масло и обжаривайте нут 20 минут. Постоянно помешивайте.
Add spices. Add chili, ground pepper, paprika, curry and salt to the chickpeas in a frying pan. Continue frying for 5 minutes.
Добавьте специи. Всыпьте в сковороду к нуту чили, молотый перец, паприку, карри и соль. Продолжайте обжаривать 5 минут.
Place the fried chickpeas in a deep plate. Serve with your favorite sauce.
Жареный нут выложите в глубокую тарелку. Подавайте с любимым соусом.