Soak the chickpeas for 10-12 hours in cold water, then rinse. Wash the meat and pat dry with a paper towel. Cut the meat into small pieces. Peel the onions, garlic, carrots and potatoes. Wash the bell peppers and remove seeds and membranes. Grind the onion and garlic, grate the carrots on a fine grater, cut the potatoes and peppers into cubes. Wash the greens and dry on paper towels. Chop the parsley.
Нут замочите на 10-12 часов в холодной воде, затем промойте. Вымойте мясо и промокните бумажным полотенцем. Мясо порежьте на маленькие кусочки Очистите лук, чеснок, морковь и картофель от кожуры. Вымойте сладкий перец и очистите от семян и перегородок. Измельчите лук и чеснок, на мелкой терке натрите морковь, картофель и перец порежьте на кубики. Вымойте зелень и обсушите на бумажных полотенцах. Измельчите зелень петрушки.
Boil the chickpeas. Place soaked chickpeas in salted water and cook for 1 hour, then drain.
Отварите нут. В подсоленную воду насыпьте размоченный нут и варите 1 час, затем слейте воду.
Cook the broth. Pour water over the meat, boil, turn the heat to low and cook for 25 minutes, skimming off the foam. Remove the meat, strain the broth and return to the pan on the fire.
Сварите бульон. Мясо залейте водой, закипятите, сделайте медленный огонь и варите 25 минут, снимая пенку. Мясо достаньте, бульон процедите и верните в кастрюлю на огонь.
Cut the vegetables. Add potatoes to boiling broth.
Порежьте овощи. Картофель добавьте в закипевший бульон.
Make a fry. Fry the onions, carrots, bell peppers and garlic over low heat in a frying pan with vegetable oil for 5 minutes. Add coriander and stir.
Сделайте зажарку. Обжарьте 5 минут лук, морковь, сладкий перец и чеснок на медленном огне на сковороде с растительным маслом. Добавьте кориандр и перемешайте.
Combine products. Add roast, meat, chickpeas, salt and pepper to taste into the broth with potatoes. Cook until the potatoes are done for about 15-20 minutes. Add parsley to the soup 1 minute before it is ready.
Соедините продукты. В бульон с картофелем положите зажарку, мясо, нут, соль и перец по вкусу. Варите до готовности картофеля около 15-20 минут. Зелень петрушки добавьте в суп за 1 минуту до готовности.
Pour the chickpea and chicken soup into serving bowls and add crispy croutons.
Налейте суп с нутом и курицей в порционные тарелки, добавьте хрустящие сухарики.