Soak the chickpeas for 10-12 hours in cold water, then rinse. Wash the meat and pat dry with a paper towel. Peel the onions, carrots and garlic. Wash the tomato and pepper. Remove seeds and membranes from peppers. Cut the meat into thin strips.
Нут замочите на 10-12 часов в холодной воде, затем промойте. Мясо вымойте и промокните бумажным полотенцем. Лук, морковь и чеснок очистите от кожуры. Помидор и перец вымойте. Удалите из перца семена и перегородки. Нарежьте мясо тонкой соломкой.
Prepare meat with vegetables. Cut onions, carrots, peppers, tomatoes into cubes. Fry the meat over high heat in a frying pan with vegetable oil for 7-8 minutes. Add vegetables, salt, fry for 10 minutes. Pour in 400 ml of water, simmer for 30 minutes.
Приготовьте мясо с овощами. Порежьте на кубики лук, морковь, перец, помидоры. На сильном огне в сковороде с добавлением растительного масла обжарьте мясо 7-8 минут. Добавьте овощи, посолите, обжарьте 10 минут. Влейте 400 мл воды, потушите 30 минут.
Boil the chickpeas. Place soaked chickpeas in salted water and cook for 1 hour, then drain.
Отварите нут. В подсоленную воду насыпьте размоченный нут и варите 1 час, затем слейте воду.
Dilute the tomato paste with 50 ml of water, pour into the pan and simmer for 10 minutes.
Разведите томатную пасту 50 мл воды, влейте в сковороду и потушите 10 минут.
Combine chickpeas and gravy. Add the pressed garlic to the pan. Place chickpeas in a frying pan with vegetables and meat and simmer for 10 minutes.
Соедините нут и подливу. В сковороду добавьте пропущенный через пресс чеснок. Нут выложите в сковороду к овощам и мясу и потушите 10 минут.
Sprinkle hot aromatic chickpeas with meat with finely chopped green onions.
Горячий ароматный нут с мясом посыпьте мелко нарезанным зеленым луком.