Conveniently arrange all the ingredients. Soak the chickpeas for 10-12 hours in cold water, then rinse. Peel the onions, carrots and potatoes. Wash the pepper, remove seeds and internal membranes. Wash and dry the greens on paper towels. Chop the vegetables. Cut onions, potatoes, carrots and peppers into cubes.
Удобно расположите все ингредиенты. Нут замочите на 10-12 часов в холодной воде, затем промойте. Очистите лук, морковь и картофель от кожуры. Перец вымойте, удалите семена и внутренние перегородки. Вымойте и обсушите на бумажных полотенцах зелень. Нарежьте овощи. Лук, картофель, морковь и перец нарежьте кубиками.
Boil the chickpeas. Place soaked chickpeas in salted water and cook for 1 hour.
Отварите нут. В подсоленную воду насыпьте размоченный нут и варите 1 час.
Fry the vegetables. In a frying pan in vegetable oil, fry the onions and carrots for 3-4 minutes. Add bell peppers and continue frying for 3 minutes. Add tomato paste and cook for 1 minute.
Обжарьте овощи. На сковороде в растительном масле обжарьте лук с морковью 3-4 минуты. Добавьте сладкий перец, продолжайте жарить 3 минуты. Добавьте томатную пасту и жарьте 1 минуту.
Combine products. Place the fried vegetables and potatoes in a saucepan with chickpeas, simmer over low heat until the potatoes are soft.
Соедините продукты. Обжаренные овощи и картофель выложите в кастрюлю с нутом, варите на медленном огне, пока картошка не станет мягкой.
Pour the soup into serving bowls and garnish with chopped dill.
Суп разлейте по порционным тарелкам и украсьте рубленной зеленью укропа.