Clean and gut the fish, remove the gills, and wash under running water. Cut the lemon into rings. Wash and finely chop fresh thyme. Wash the dill, shake off and chop finely. Prepare the electric grill. The temperature should be 230 degrees.
Почистите рыбу и выпотрошите, удалите жабры, вымойте под проточной водой. Нарежьте лимон колечками. Свежий тимьян вымойте и мелко нарежьте. Вымойте укроп, отряхните и мелко нарежьте. Подготовьте электрогриль. Температура должна быть 230 градусов.
Marinate the dorado. Place the fish in a bowl, sprinkle with salt on all sides, pepper, and sprinkle with thyme. Rub well. Place the lemon slices into the belly of the fish. Sprinkle the carcass with lemon juice. Grease with vegetable oil. Place in the refrigerator for 20 minutes.
Замаринуйте дорадо. Положите рыбу в миску, посыпьте солью со всех сторон, поперчите, посыпьте тимьяном. Хорошенько натрите. Поместите нарезанный кольцами лимон в брюшко рыбы. Сбрызните тушку соком лимона. Смажьте растительным маслом. Поставьте в холодильник на 20 минут.
Fry the fish on the electric grill. Preheat the electric grill to 230 degrees, place the dorado. Lower the top lid, but do not press down on the fish. You need to fix it so that it does not touch the carcass. Otherwise, a lot of juice will be released. Fry the fish for 4 minutes, turn over and fry on the other side for another 4 minutes.
Пожарьте рыбу на электрогриле. Разогрейте электрогриль до 230 градусов, выложите дорадо. Верхнюю крышку опустите, но не прижимайте рыбу. Нужно зафиксировать ее так, чтобы она не прикасалась к тушке. Иначе будет выделяться много сока. Жарьте рыбу 4 минуты, переверните и пожарьте с другой стороны еще 4 минуты.
Place the dorado on a serving plate and sprinkle chopped dill on top.
Дорадо выложите на серировочное блюдо, сверху посыпьте измельченной зеленью укропа.