Clean the fish from scales, gut it, remove the gills, and rinse with water. Cut a third of the lemon into rings. Prepare the grill and light a fire. Prepare the grill grate.
Очистите рыбу от чешуи, выпотрошите, удалите жабры, промойте водой. Нарежьте треть лимона кольцами. Подготовьте мангал, разожгите костер. Подготовьте решетку для гриля.
Marinate the dorado. Place the fish in a bowl, sprinkle with salt, pepper and fish spices. Rub on all sides. Place the fish in a suitable sized container. Place lemon on top and leave at room temperature for about 1 hour.
Замаринуйте дорадо. Выложите рыбу в миску, посыпьте солью, приправьте перцем и специями для рыбы. Натрите со всех сторон. Положите рыбу в подходящий по размеру контейнер. Сверху выложите лимон, оставьте при комнатной температуре приблизительно на 1 час.
Fry the fish over coals. Place the fish on the grill or skewers, remove the lemon, and place on the coals. Fry on both sides for 7 minutes.
Пожарьте рыбу на углях. Переложите рыбу на решетку для гриля или наденьте на шампура, лимон уберите, поместите на угли. Жарьте с двух сторон по 7 минут.
Place the dorado on a serving plate and serve with fresh vegetables.
Выложите дорадо на сервировочную тарелку и подавайте со свежими овощами.