Remove scales from the dorado. Gut and remove the gills. Wash under running water and dry. Make several parallel cuts across the carcass on both sides. Wash the lettuce leaves and dry on paper towels.
Очистите дорадо от чешуи. Выпотрошите и удалите жабры. Вымойте под проточной водой и обсушите. Сделайте несколько параллельных надрезов поперек тушки с двух сторон. Вымойте листья салата и обсушите на бумажных полотенцах.
Season the dorado with spices. Place the fish in a bowl, pour lemon juice on all sides. Sprinkle with fish spices, salt and pepper. Rub the mixture well over the fish carcass on all sides.
Приправьте дорадо специями. Выложите рыбу в миску, полейте со всех сторон соком лимона. Посыпьте специями для рыбы, посолите, поперчите. Хорошо разотрите смесь по тушке рыбы со всех сторон.
Bread the dorado. Place the flour in a dry bowl and roll the dorado in flour on all sides.
Запанируйте дорадо. Муку насыпьте в сухую миску, обваляйте дорадо муке со всех сторон.
Fry the fish. Place the frying pan over medium heat, pour in vegetable oil. After 1 minute, when it is hot, add the fish. Fry on each side for 10 minutes.
Пожарьте рыбу. Поставьте сковороду на средний огонь, налейте растительное масло. Через 1 минуту, когда оно разогреется, выложите рыбу. Обжаривайте с каждой стороны по 10 минут.
Cover a serving plate with lettuce leaves and place pieces of fried dorado on them.
Сервировочную тарелку застелите листьями салата, уложите на них кусочки жареной дорадо.