Wash the greens, shake off the water, finely chop the dill. Clean and gut the fish, remove the gills, and rinse under running water. Cut half a lemon into thin slices. Cut half an onion into thin rings or half rings. Prepare foil and baking sheet. Turn on the oven to preheat to 190 degrees.
Вымойте зелень, отряхните от воды, укроп мелко нарежьте. Почистите и выпотрошите рыбу, удалите жабры, промойте под проточной водой. Половинку лимона нарежьте на тонкие кружочки. Половинку луковицы нарежьте тонкими кольцами или полукольцами. Подготовьте фольгу и противень. Включите духовку на разогрев до 190 градусов.
Marinate the dorado. Brush the fish on all sides and inside with lemon juice. Sprinkle with salt, pepper, thyme and fish spices. Leave to marinate in the bowl for 30 minutes.
Замаринуйте дорадо. Рыбу смажьте со всех сторон и внутри лимонным соком. Посыпьте солью, перцем, тимьяном и специями для рыбы. Оставьте мариноваться в миске на 30 минут.
Prepare the fish for baking and bake it in the oven. Spread the foil, place onion rings on it, put the dorado, place lemon slices inside the carcass. Place cilantro and remaining lemon slices around the dorado. Wrap the dorado in foil so that the edges are raised up. Thanks to this, fish juice will not leak out during cooking, and the baked carcass will turn out juicy. Place the dorado in foil on a baking sheet and place in an oven preheated to 190 degrees for 35 minutes.
Подготовьте рыбу к запеканию и запеките ее в духовке. Расстелите фольгу, выложите на нее кольца лука, положите дорадо, внутрь тушки поместите дольки лимона. Вокруг дорадо положите кинзу, а также оставшиеся дольки лимона. Заверните дорадо в фольгу так, чтобы края были приподняты вверх. Благодаря этому во время приготовления не вытечет рыбный сок, а запеченная тушка получится сочной. Положите дорадо в фольге на противень и поставьте в разогретую до 190 градусов духовку на 35 минут.
Place the fish baked with lemon on a serving plate and sprinkle chopped dill on top.
Запеченную с лимоном рыбу выложите на сервировочную тарелку, сверху посыпьте измельченной зеленью укропа.