Wash the chicken fillet and pat dry with a paper towel. Wash the peppers and carrots. Remove seeds and membranes from peppers. Peel the carrots. Cut the chicken fillet into small pieces. Cut the bell peppers and carrots into thin strips. Cut the champignons into thin slices.
Вымойте филе курицы и промокните его бумажным полотенцем. Вымойте перец и морковь. Удалите из перца семена и перегородки. Морковь очистите от кожуры. Порежьте куриное филе на маленькие кусочки. Тонкой соломкой нарежьте сладкий перец и морковь. Порежьте шампиньоны на тонкие слайсы.
Boil the rice noodles. Place the noodles in boiling water and cook for 7-10 minutes, then drain in a colander and allow the liquid to drain.
Отварите рисовую лапшу. В кипящую воду положите лапшу и варите 7-10 минут, после чего откиньте на дуршлаг, дайте жидкости стечь.
Prepare the gravy. Fry the meat over high heat for 4-5 minutes until golden brown. Remove the meat from the pan and fry the champignons in it for 4-5 minutes until golden brown. Add meat and vegetables to the pan with the mushrooms. Fry until soft, add teriyaki sauce and simmer for 10 minutes over low heat.
Приготовьте подливу. Обжарьте мясо на сильном огне 4-5 минут до румяной корочки. Уберите мясо из сковороды и обжарьте на ней шампиньоны 4-5 минут до румяной корочки. Добавьте мясо и овощи в сковороду к грибам. Обжарьте до мягкой консистенции, налейте соус терияки и тушите 10 минут на медленном огне.
Combine the basics of the dish. Add the noodles to the pan and heat for a couple of minutes.
Соедините основы блюда. Добавьте лапшу в сковороду и прогрейте пару минут.
Before serving, sprinkle the wok with chicken and mushrooms with finely chopped leeks.
Перед подачей посыпьте вок с курицей и грибами мелко нарезанным луком-пореем.