Wash and peel the onions and garlic, wash the herbs. Melt coconut oil in a heavy bottomed saucepan. Finely dice the onion and chop the garlic. Finely chop the spinach and parsley.
Вымойте и очистите лук и чеснок, вымойте зелень. Растопите в кастрюле с толстым дном кокосовое масло. Мелко нарежьте лук кубиками, измельчите чеснок. Мелко измельчите шпинат и петрушку.
Prepare the soup base. Fry the onion in a saucepan for a few minutes. Add the garlic to the onion along with the pepper and curry, heat for a couple of seconds to release the aroma. Add chickpeas and broccoli and stir.
Приготовьте суповую основу. Лук обжарьте в кастрюле несколько минут. Добавьте чеснок к луку вместе с перцем и карри, прогрейте пару секунд, чтобы раскрылся аромат. Добавьте нут и броколли, перемешайте.
Add the remaining ingredients and finish cooking. Pour water and coconut milk into a saucepan, add salt, bring to a boil and cook for 5 minutes. Add the spinach and parsley to the soup along with the lemon juice and cook for another minute.
Добавьте осташиеся продукты и завершите приготовление. Налейте в кастрюлю воду и кокосовое молоко, посолите, доведите до кипения и варите 5 минут. Шпинат и петрушку добавьте в суп вместе с лимонным соком, варите еще минуту.
Garnish the coconut chickpea curry with paprika for added color and spicy flavor.
Кокосовый карри с нутом украсьте паприкой для более яркого цвета и пряного вкуса.