Soak the chickpeas overnight in plenty of water, then rinse. Rinse the beef and pat dry on paper towels. Chop the meat into small pieces. Wash and peel the onions, carrots and garlic, rinse the seeds from the peppers. Cut the onion into half rings, the carrots into thin circles, and the pepper into small cubes. Heat a frying pan with butter.
Замочите нут на ночь в большом количестве воды, затем промойте. Промойте говядину и обсушите на бумажных полотенцах. Нарубите мясо на небольшие кусочки. Вымойте и очистите лук, морковь и чеснок, промойте перец от семян. Нарежьте лук полукольцами, морковь — тонкими кружками, а перец — мелкими кубиками Разогрейте сковороду со сливочным маслом.
Prepare the soup base. Place the meat in a saucepan, add water and let it cook. Fry vegetables in a melted frying pan for about 5 minutes. Then add tomato paste to the pan, mix with vegetables, cook for another 3-4 minutes.
Приготовьте суповую основу. Положите мясо в кастрюлю, залейте водой и поставьте вариться. Обжаривайте овощи на растопленной сковороде около 5 минут. Затем добавьте на сковороду томатную пасту, перемешайте с овощами, готовьте еще 3-4 минуты.
Combine ingredients and finish preparing the soup. As soon as the broth with meat boils, add chickpeas to the pan. Cook over low heat for about 60 minutes. Then add the garlic cloves, bring to a boil and add the fried vegetables. 10 minutes after adding vegetables to the soup, season with salt and pepper. Simmer for another 15 minutes, then remove from heat and let sit, covered, for 10 minutes.
Соедините продукты и завершите приготовление супа. Как только бульон с мясом закипит, добавьте в кастрюлю нут. Варите на небольшом огне около 60 минут. Затем добавьте зубчики чеснока, доведите до кипения и добавьте обжаренные овощи. Через 10 минут после того, как добавили в суп овощи, приправьте солью и перцем. Варите при медленном кипении еще 15 минут, затем снимите с огня и дайте 10 минут настояться под крышкой.
Pour the finished soup into deep plates and garnish with finely chopped cilantro.
Готовый суп разлейте по глубоким тарелкам и украсьте мелко нарезанной кинзой.