Conveniently arrange the products you need. Soak the chickpeas for 10-12 hours in cold water, then rinse under running water. Prepare a baking sheet and parchment. Preheat the oven to 200 degrees.
Удобно расположите нужные продукты. Нут замочите на 10-12 часов в холодной воде, затем промойте под проточной водой. Приготовьте противень и пергамент. Разогрейте духовку до 200 градусов.
Boil the chickpeas. Place soaked chickpeas in salted water and cook for 30 minutes. Place in a colander and let the water drain.
Отварите нут. В подсоленную воду выложите размоченный нут и варите 30 минут. Откиньте на дуршлаг, дайте воде стечь.
Cook the chickpeas in the oven. Place the peas in a deep bowl. Add oil, dry spices, salt, pepper, mix. Place parchment paper on a baking sheet and place the chickpeas on it in one layer. Bake in an oven preheated to 200 degrees for 15-30 minutes until golden brown. Then let the chickpeas cool without removing them from the oven.
Приготовьте нут в духовке. Выложите горох в глубокую посуду. Добавьте масло, сухие специи, посолите, поперчите, перемешайте. Положите на противень пергамент, на нем расположите нут одним слоем. Запекайте в разогретой до 200 градусов духовке 15-30 минут до румянца. Затем дайте нуту остыть, не извлекая его из духового шкафа.
Place the crispy chickpeas in a deep plate and serve with tea or sweet carbonated drinks.
Хрустящий нут выложите в глубокую тарелку и подавайте к чаю, либо к сладким газированным напиткам.