Conveniently arrange all the ingredients. Open a can of chickpeas. Wash the tomatoes, bell peppers, lemon and basil. Remove seeds and membranes from the pepper. Remove the skin from the onion. Cut the onion into half rings, peppers and tomatoes into medium cubes.
Удобно расположите все ингредиенты. Откройте консервную банку с нутом. Вымойте помидоры, сладкий перец, лимон и базилик. Очистите перец от семян и перегородок. Снимите кожуру с лука. Лук порежьте полукольцами, перец и помидоры — средним кубиком.
Place vegetables in a deep bowl. Squeeze the lemon juice and add one tablespoon of juice to the salad. Salt and pepper the dish.
Выложите овощи в глубокую миску. Выдавите сок лимона и добавьте в салат одну столовую ложку сока. Посолите и поперчите блюдо.
Add canned chickpeas to the vegetables. Drain the liquid from the canned chickpeas and place the peas in a salad bowl.
Добавьте к овощам консервированный нут. Слейте жидкость с консервированного нута, переложите горох в салатник.
Make salad dressing. Combine the juice of half a lemon and olive oil in a container. Pour the dressing over the salad, stir and let stand for 7-10 minutes.
Сделайте заправку для салата. Соедините в емкости сок половинки лимона и оливковое масло. Полейте салат заправкой, перемешайте и дайте постоять 7-10 минут.
Place the salad on serving plates and garnish with pieces of feta cheese.
Салат положите на порционные тарелки, украсьте кусочками сыра фета.