Peel and chop the onion. Open the can of canned food, drain the liquid and mash the mixture. Advice: do not pour out the liquid from the canned food, but pour it into a separate bowl: it can be useful if the minced meat for the cutlets turns out to be too thick. Heat the frying pan.
Лук очистите от шелухи и нарежьте. Откройте банку с консервами, слейте жидкость и разомните выбу. Совет: жидкость из консервов не выливайте, а перелейте в отдельную посуду: она может пригодиться, если фарш для котлет получится слишком густой. Разогрейте сковороду.
Prepare the minced meat. Combine fish, onion, semolina and raw egg, add salt and pepper, mix thoroughly. Leave the minced meat for 10-15 minutes so that the semolina swells.
Приготовьте фарш. Соедините рыбу, лук, манную крупу и сырое яйцо, посолите и поперчите, тщательно перемешайте. Оставьте фарш на 10-15 минут, чтобы манка разбухла.
Make cutlets and fry them. Form cutlets 1.5-2 cm thick and roll them in semolina. Place the cutlets in a frying pan heated with vegetable oil and fry over high heat for 7-10 minutes on each side.
Сделайте котлеты и пожарьте их. Сформируйте котлеты толщиной 1.5-2 см и обваляйте их в манной крупе. В разогретую с растительным маслом сковороду выложите котлеты и жарьте на сильном огне в течение 7-10 минут с каждой стороны.
You can add a pinch of turmeric to the semolina for breading, then the finished cutlets will be a beautiful yellow color.
К манной крупе для панировки можно добавить щепотку куркумы, тогда готовые котлеты будут красивого желтого цвета.