Prepare the necessary ingredients. Sift the flour well through a sieve. To remove the sharp characteristic taste of liver, soak it in milk for several hours (about 2-3). Then rinse thoroughly, cut off the transparent film and remove the veins. Cut into small pieces and place in a bowl. Wash the eggs well first.
Подготовьте необходимые ингредиенты. Муку хорошо просейте через сито. Чтобы убрать резкий характерный привкус печени, замочите ее в молоке на несколько часов (примерно 2-3). Затем тщательно промойте, срежьте прозрачную пленку и удалите прожилки. Нарежьте небольшими кусочками, положите в миску. Яйца предварительно хорошо помойте.
Prepare liver dough. Using a blender or meat grinder, turn the liver into a homogeneous mass. Add eggs, milk, ground black pepper and a little salt to the liver mass. Mix or beat everything thoroughly.
Приготовьте печеночное тесто. При помощи блендера или мясорубки превратите печень в однородную массу. Добавьте к печеночной массе яйца, молоко, черный молотый перец и немного соли. Все тщательно перемешайте или взбейте.
Mix flour with starch and gradually begin to pour into the dough. After each time, mix everything well so that there are no lumps. The consistency of the dough should be liquid. Slightly thinner than sour cream.
Муку смешайте с крахмалом и постепенно начинайте всыпать в тесто. После каждого раза хорошо все перемешивайте, чтобы не было комочков. Консистенция у теста должна получиться жидковатой. Чуть более жидкой, чем сметана.
Start baking pancakes. Heat the frying pan well and turn the heat down. Grease the pan with oil. Pour one or half a ladle of liver dough into the center. While doing this, keep the pan elevated and make circular movements, evenly distributing the dough over the surface of the pan. Fry the pancake on one side until the top turns white, this will take no more than 2 minutes. Turn the pancake over and fry the same amount. Do the same with the remaining dough.
Начинайте выпекать блины. Разогрейте хорошо сковороду и сделайте огонь тише. Сковороду смажьте маслом. В центр влейте один или половину половника печеночного теста. При этом держите сковороду приподнятой и делайте круговые движения, равномерно распределяя тесто по поверхности сковороды. Обжарьте блин с одной стороны, пока верх не побелеет, это займет не более 2 минут. Переверните блин и жарьте еще столько же. Так же сделайте с оставшимся тестом.
Liver pancakes go well with cream of cheese and hard-boiled eggs. Mix grated cheese and very finely chopped eggs. Add mashed garlic and mayonnaise, mix everything well. Place cream on each pancake and wrap it in a roll or triangle.
Печеночные блины хорошо сочетаются с кремом из сыра и яиц, сваренных вкрутую. Смешайте тертый сыр и очень мелко порезанные яйца. Добавьте размятый чеснок и майонез, все хорошо перемешайте. На каждый блинчик выложите крем и заверните в рулет или треугольник.