Turn the fish into minced meat. To do this, cut it and clean it from the bones, then pass it through a meat grinder. Wash the dill and peel the onion. Grease a baking sheet with a small amount of vegetable oil. Preheat the oven to 150 degrees. Finely chop the onion and dill.
Рыбу превратите в фарш. Для этого разделайте и очистите ее от костей, затем пропустите через мясорубку. Укроп вымойте, лук очистите от шелухи. Смажьте противень небольшим количеством растительного масла. Духовку разогрейте до 150 градусов. Лук и укроп мелко нарежьте.
Prepare ingredients for minced meat. Break the bread into pieces and soak in boiled water.
Подготовьте продукты для фарша. Хлеб поломайте на кусочки и замочите в кипяченой воде.
Prepare the minced meat. Combine fish, onion, dill, egg and bread soaked in water, add salt and mix thoroughly.
Приготовьте фарш. Соедините рыбу, лук, укроп, яйцо и замоченный в воде хлеб, посолите и тщательно перемешайте.
Form cutlets and bake them. Form the minced meat into cutlets 2 cm thick. Place the cutlets on a baking sheet or mold greased with vegetable oil, and place in an oven preheated to 150 degrees for 45 minutes.
Сформируйте котлеты и запеките их. Из фарша сформируйте котлеты толщиной 2 см. Котлеты выложите на смазанный растительным маслом противень или форму, поставьте в разогретую до 150 градусов духовку на 45 минут.
To make the dish more interesting when serving, at the stage of forming the cutlets, give them the shape of a fish - children will especially like this option.
Чтобы при подаче блюдо выглядело интереснее, на этапе формирования котлет придайте им форму рыбки – такой вариант особенно понравится детям.