Cook buckwheat porridge. To do this, rinse the cereal under cold water and place in a sieve to drain all the liquid. Place the buckwheat in a saucepan and add water in a ratio of 1:2. Cook the porridge over low heat, covered, for 20 minutes. Peel the onion. Prepare an immersion blender and baking tray. Cut the onion into large pieces.
Сварите гречневую кашу. Для этого промойте крупу под холодной водой и откиньте на сито, чтобы стекла вся жидкость. Выложите гречку в кастрюлю и залейте водой в пропорции 1:2. Варите кашу на медленном огне под крышкой в течение 20 минут. Лук очистите от шелухи. Приготовьте погружной блендер, противень. Порежьте лук на крупные куски.
Prepare buckwheat mince. Combine onion, cooled buckwheat porridge, egg, salt and pepper and grind into a homogeneous mass using an immersion blender. Add breadcrumbs and stir.
Приготовьте гречневый фарш. Соедините лук, остывшую гречневую кашу, яйцо, соль и перец и измельчите в однородную массу с помощью погружного блендера. Добавьте панировочные сухари и перемешайте.
Form cutlets. Using your hands, form small pieces of minced meat into balls or flatten the shape of the cutlets.
Сформируйте котлеты. Руками из небольших кусков фарша слепите шарики или сделайте форму котлет приплюснутой.
Fry the cutlets. Place the cutlets immediately after shaping and fry on both sides for 4 minutes.
Обжарьте котлеты. Выложите котлеты сразу после формовки и обжаривайте с двух сторон по 4 минуты.
Buckwheat cutlets can be baked in muffin tins, so the dish will look more interesting when served.
Гречневые котлеты можно выпекать в формах для кексов, так блюдо будет выглядеть интереснее при подаче.