Rinse the beef liver thoroughly under water and remove the film. Peel the onions and garlic. Cut the onions and liver into small pieces. Heat the pan well. Prepare a meat grinder.
Говяжью печень тщательно промойте под водой и очистите от пленки. Лук и чеснок очистите от шелухи. Репчатый лук и печень нарежьте небольшими кусками. Сковороду хорошо разогрейте. Приготовьте мясорубку.
Grind the ingredients for minced liver. Combine the liver, onion and peeled garlic and grind in a meat grinder.
Измельчите продукты для печеночного фарша. Соедините печень, лук и очищенный чеснок и измельчите в мясорубке.
Prepare the minced meat. To do this, add eggs, mayonnaise, soda, semolina, salt and your favorite spices to the liver, mix well and leave the minced meat for 10-15 minutes.
Приготовьте фарш. Для этого к печени добавьте яйца, майонез, соду, манную крупу, соль и любимые специи, хорошо перемешайте и оставьте фарш на 10-15 минут.
Fry the cutlets. Place minced liver in a frying pan heated with vegetable oil and fry the cutlets for 2 minutes on each side.
Обжарьте котлеты. В разогретую с растительным маслом сковороду столовой ложкой выкладывайте печеночный фарш и жарьте котлеты по 2 минуты с каждой стороны.
When serving, liver cutlets will look more impressive if you add fried carrots and onions to them.
При подаче печеночные котлеты будут выглядеть эффектнее, если добавить к ним зажарку из моркови и лука.