Thaw the minced meat in advance if it was stored in the freezer. Tip: To prevent bacteria from growing in the meat, defrost the minced meat in ice water, changing it every 30 minutes to keep the water cool. Peel the onions and garlic. Heat the frying pan.
Заранее разморозьте фарш, если он хранился в морозильнике. Совет: во избежание размножения бактерий в мясе, размораживайте фарш в ледяной воде, меняя ее каждые 30 минут, чтобы вода не остывала. Лук и чеснок очистите от шелухи. Сковороду разогрейте.
Chop the onion and garlic. To do this, pass the garlic through a press and grate the onion on a fine grater. Drain off any onion juice.
Измельчите лук и чеснок. Для этого чеснок пропустите через пресс, а лук натрите на мелкой терке. Слейте образовавшийся луковый сок.
Prepare the minced meat. To do this, mix the minced meat with onion and garlic, add salt and mix thoroughly.
Приготовьте фарш. Для этого смешайте фарш с луком и чесноком, посолите и тщательно вымешайте.
Prepare the breading. Pour the crackers into a plate, beat the egg and salt in a separate bowl, and pour the flour into another plate.
Подготовьте панировку. Сухари высыпьте в тарелку, в отдельной посуде взбейте яйцо с солью, еще в одну тарелку высыпьте муку.
Form cutlets. To do this, take a piece of minced meat in your hands and form a ball, then make the shape flat (the ideal cutlet thickness is 1.5-2 cm). Roll each cutlet on both sides first in flour, then in egg, then in breadcrumbs.
Сформируйте котлеты. Для этого возьмите в руки кусочек фарша и слепите шарик, после чего сделайте форму плоской (идеальная толщина котлеты – 1,5-2 см). Каждую котлетку обваляйте с двух сторон сначала в муке, затем в яйце, затем в панировочных сухарях.
Fry the cutlets. To do this, add oil to a preheated frying pan, place a portion of cutlets and fry over high heat on both sides until golden brown (8-10 minutes for one side).
Пожарьте котлеты. Для этого добавьте масло в заранее разогретую сковороду, выложите порцию котлет и жарьте на сильном огне с двух сторон до появления золотистой корочки (8-10 минут для одной стороны).
You can serve cutlets in an interesting way by making something like a sandwich out of them: place a slice of tomato, a piece of cheese on the cutlet, and sprinkle with fresh herbs.
Можно интересно подать котлеты, сделав из них что-то вроде сэндвича: на котлету выложите кружочек помидора, кусок сыра, посыпьте свежей зеленью.