Wash the turkey, dry it with a paper towel, otherwise excess moisture will prevent it from frying - it will stew. Peel the onion and chop finely. Pour warm milk over the bread slices and knead thoroughly. Leave the bread to soak in the liquid for 5-10 minutes and then squeeze out the excess liquid. Peel the garlic and pass through a press. Finely chop the greens. Prepare the blender.
Вымойте индейку, обсушите бумажным полотенцем, иначе излишняя влага не даст ему обжариться — оно будет тушиться. Лук очистите и мелко порежьте . Хлебные ломтики залейте теплым молоком и тщательно разомните. Оставьте хлеб напитываться жидкостью на 5-10 минут, а затем отожмите лишнюю жидкость. Чеснок очистите и пропустите через пресс. Зелень мелко порубите. Приготовьте блендер.
Prepare the minced meat for the cutlets. In a blender, chop the fillet into minced meat. Add the soaked bread to the turkey, stir and put in the refrigerator. This should be done to make it easier to form the cutlets. The mass should be cold.
Подготовьте фарш для котлет. В блендере порубите филе в фарш. Размоченный хлеб добавьте к индейке, перемешайте и уберите в холодильник. Делать это нужно для того, чтобы проще было сформировать котлеты. Масса должна быть холодной.
Prepare the roast. Heat vegetable oil in a frying pan, add chopped onion and garlic. Fry them until soft, about 2 minutes. Then add parsley and stir. Let the mixture cool for a few minutes.
Приготовьте зажарку. На сковороде разогрейте растительное масло, выложите измельченные лук и чеснок. Обжарьте их до мягкости приблизительно 2 минуты. Затем добавьте петрушку и перемешайте. Дайте смеси остыть несколько минут.
Form turkey cutlets. Add onion mixture to ground turkey. Beat the egg into the minced meat, season with ground pepper and stir until a homogeneous mass is formed. Form small cutlets from the resulting minced meat. Place flour in a plate and roll them in flour.
Сформируйте котлеты из мяса индейки. К фаршу из индейки добавьте луковую смесь. Вбейте в фарш яйцо, приправьте молотым перцем и перемешайте до образования однородной массы. Из полученного фарша сформируйте котлеты небольшого размера. В тарелку насыпьте муку и обваляйте их в муке.
Start frying the cutlets. Heat a frying pan and add a small amount of oil. Place the cutlets breaded in flour and fry them over medium heat until golden brown, 5-7 minutes on each side.
Приступите к обжариванию котлет. Разогрейте сковороду и влейте небольшое количество масла. Выложите запанированные в муке котлеты и обжарьте их на среднем огне до румяной корочки по 5-7 минут с каждой стороны.
Serve turkey cutlets with sour cream and garlic sauce.
Подавайте котлеты из индейки со сметанно-чесночным соусом.