Peel the onion and cut into small cubes. Heat vegetable oil in a frying pan. Prepare two bowls with egg and breadcrumbs.
Очистите головку лука, нарежьте небольшими кубиками. На сковороде разогрейте растительное масло. Приготовьте две миски с яйцом и панировочными сухарями.
Stew the vegetables. In a frying pan with vegetable oil, fry the onion until golden brown, about 5-7 minutes. Add chopped sauerkraut, place over moderate heat, simmer for 15 minutes, stirring occasionally.
Потушите овощи. На сковороде с добавлением растительного масла обжарьте лук до золотого оттенка, приблизительно 5-7 минут. Добавьте измельченную квашеную капусту, поставьте на умеренный огонь, тушите 15 минут, периодически помешивая.
Prepare the base for the cutlets. Place the minced meat in a deep bowl, break an egg into it, add salt and pepper. Stir, then add the stewed cabbage. Knead the resulting mass intensively.
Приготовьте основу для котлет. Положите фарш в глубокую миску, разбейте туда яйцо, добавьте соль и перец. Перемешайте, затем добавьте тушеную капусту. Интенсивно вымесите полученную массу.
Prepare the cutlets for frying. Form into oval patties. Beat 1 egg. Then dip the cutlet into the egg, then roll in breadcrumbs on both sides.
Подготовьте котлеты к жарке. Сформируйте овальные котлеты. Взбейте 1 яйцо.Затем опустите котлету в яйцо, затем обваляйте в панировочных сухарях с обеих сторон.
Fry the cutlets. Place the cutlets in a hot frying pan, fry over low heat on both sides, 7-10 minutes on each side. If desired, they can be covered with a lid and simmered for 10 minutes over low heat.
Обжарьте котлеты. Положите котлеты на раскаленную сковороду, обжарьте на небольшом огне с двух сторон, по 7-10 минут с каждой стороны. При желании их можно накрыть крышкой и потушить 10 минут на слабом огне.
Don't be afraid to use breading in the form of crushed breadcrumbs or flour. This breading will create a thin protective layer on the cutlets, preventing the juice from evaporating during cooking, which will make the dish more juicy.
Не бойтесь использовать панировку в виде измельченных сухарей или муки. Такая панировка создаст на котлетах тонкий защитный слой, предотвращающий испарение сока во время приготовления, что сделает блюдо более сочным.