Peel the potatoes and onions, grind until mushy in a mixer, meat grinder or grater. Heat a frying pan with a thick bottom, add oil.
Картофель и лук очистите, измельчите до кашеобразного состояния в миксере, мясорубке или на терке. Разогрейте сковороду с толстым дном, добавьте масло.
Prepare the minced meat. Place the minced meat in a deep bowl, break an egg into it, add the potato and onion mixture, add spices, salt, and evenly sprinkle with semolina. Knead thoroughly with your hands.
Приготовьте фарш. Фарш переложите в глубокую миску, разбейте в него яйцо, добавьте картофельно-луковую массу, положите специи, соль, равномерно посыпьте манкой. Тщательно вымесите руками.
Form cutlets. Form oval or round cutlets and place them in the pan.
Сформируйте котлеты. Сформируйте овальные или круглые котлеты и выложите их на сковороду.
Fry the cutlets. Fry the cutlets over medium heat for 3-5 minutes on each side until golden brown. Then add hot water to cover the middle of the cutlets and simmer for about 10 minutes.
Обжарьте котлеты. Жарьте котлеты на среднем огне 3-5 минут с каждой стороны до золотистого оттенка. После залейте горячей водой, чтобы покрыло до середины котлет и тушите около 10 минут.
Add bay leaves to the water to give the cutlets a nice spicy aroma.
Добавьте лавровый лист в воду к котлетам, чтобы они приобрели приятный пряный аромат.